+36 30 982 0704

Referenciáim

Borsos Bálint, Key Account Manager, Propack Ltd.
„Hogy mi jut eszembe Ritáról 5 szóban? Inspiráció, motiváció, kapcsolatrendszer, őszinteség, nyitottság. És, hogy kiknek ajánlom? Mindenkinek, aki új perspektívákra vágyik a gondolkodásában, Mindenkinek akinek számít egy inspiráló beszélgetés, Mindenkinek aki pozitívan akarja látni Önmagát és a világot.”
Falus Zita, Sales Manager, Omya Hungary Kft.
„Ritának az örökmozgó coach-nak aki szakmai és EMBERI támogatásával sikerült az álmaim eléréséhez vezető útra lépni. Nagyon barátságos, bátorító és rendkívül ösztönző személyiség. Nyughatatlan lénye mindig felrázza az embert. A vele való közös munka során az ember elfelejti a félelmeit, csak a célra összpontosít. Mindig eléri, hogy elkezdj hinni magadban és az előtted álló feladat sikerében. Jó meglátásai vannak, gyorsan felméri a csapat vagy egyén igényeit. Én mind szakmailag mind emberileg bátor szívvel ajánlom az ő segítségét annak, akinek tervei vannak,aki változtatni akar, esetleg megakadt vagy szakmai segítségre, bátorításra van szüksége.”
Gál Balázs, ügyvezető igazgató, Extor Elektronikai Kft.
„Rita egy nyitott, kreatív és rendkívül lendületes személyiség. Szakmai felkészültsége magas szintű. Felkészülésemet határozottan de végtelen türelemmel irányította. A jó hangulatú ülések során végig sikerült fenntartania az érdeklődésemet és mindig könnyen átlendített a mélypontokon.”
Halász Anna, Senior Logisztikai Konzulens
„Rita az aktuális "szükségleteimre" rugalmasan reagált, nagyon tetszett, ahogyan a folyamat kereteit (pl. időhatár) kézben tartotta. Ez az összeszedettség számomra erőt sugárzott. A szó nemes értelmében vett alázattal, tisztelettel és elfogadással viszonyult hozzám, figyelt rám, ami felemelt. Az őszinte segíteni akarás vezérelte, nem pedig az, hogy Ő megnyilvánulhasson - ez nekem nagyon fontos volt.
Kedvesség, erő, tisztelet, hit és FIGYELEM - ezek a legfontosabbak, amiket kaptam Tőle.”
Kendesi Brigitta, Customer Service, Omya Hungary Kft.
„Rita kiváló munkájával nagyban hozzájárult kis csapatunk eredményeihez. Amióta együtt dolgozunk egy rendkívül őszinte emberként ismertem meg, aki megkülönböztette magát, hogy nagyon hamar megérti, rugalmasan kezeli a váratlanul kialakuló helyzeteket. Elfogadja az építő kritikát, folyamatosan magas színvonalon dolgozik. Néha elég, hogy csak végighallgat, de sokszor nagyon jó tanácsot kaptam tőle. Erre valahogy mindig ráérez! Szeretném elmondani, hogy mennyire pozitív vele dolgozni, nagyon megbízható és intelligens hölgy megáldva jó humorérzékkel.”
Lázári Nagy Réka, Customer Service, Omya Hungary Kft.
„Rita személyében egy nagyon segítőkész, nyitott, optimista hölgyet ismerhettem meg. Beszélgetéseink alkalmával nem mondja meg a "tutit", hanem kérdéseivel, észrevételeivel rávezet engem, hogy min kellene elgondolkoznom, hogyan kellene változtatnom az életem nem jól működő részén. Rita segítő kritikái, rávezetései segítik az önbizalmamat építgetni, a foglalkozások alatti feladatok elvégzésével és azok elemzésével már pozitívabban látom magamat és a világot :) Beszélgetéseink hangulata széles skálán mozog, a sírástól a nevetésig sok mindent kihozott már belőlem őszintesége, humora és bizalmat sugárzó jelenléte.”
Nagy Tímea, NetAid Kft
„Rita segítségével ráláttam olyan dolgokra, hiányokra, amik tiszta képet tudtak adni arról a helyzetről, amiben voltam. Minden alkalommal gazdagodtam felismeréssel önmagammal kapcsolatban, ami persze nem volt mindig egyszerű vagy kellemes, de pont az visz ki egy megrekedt helyzetből, ha szembesülünk gátjainkkal, gyengeségeinkkel, amin változtatni kell. Ezeket nagyon finoman tudta elém tárni oly módon, hogy nem a fájdalmat vagy az alkalmatlanság érzését keltette bennem, hanem a motivációt a változásra, változtatásra. A találkozások szinte mindig új erővel és lelkesedéssel töltöttek fel, ebben nagy része volt annak is, hogy szívvel-lélekkel volt mindig jelen. Tetszett, hogy rugalmasan változtatta a módszereket annak megfelelően, hogy hogyan alakult a folyamat bennem, mire volt épp szükségem, de ugyanakkor megvolt egy keret is, a cél, ami felé haladtunk.”
Tornyai Katalin, Vice President, Deutschebank
„Rita az egyén igényeihez maximálisan igazodik (ez az adott napon felmerülő problémák kezelésére is vonatkozik). Mind hosszútávon, mind rövidtávon segít. Támogató, segítőkész.”
developed by ThemeMakers