+36 30 982 0704

2in1 Coaching, coaching angol nyelven közép-, és felsővezetőknek

A mai üzleti világban elengedhetetlen, hogy a vezetők versenyképes angol nyelvtudással rendelkezzenek. Sokan közülük napi szinten, felsőfokon használják a nyelvet. Azonban nagyon sok olyan magyar közép, és felsővezető van ma Magyarországon, aki nem beszél olyan magas szinten, mint ahogyan azt elvárnák tőle. Kifinomult, helyes nyelvtannal beszélt angollal kevesen bírnak, pedig nagy lépéselőnyt jelenthet, ha egy vezető ezeknek a birtokában van. Olyan vezetőknek ajánlom ezt a fajta coachingot, akik elég bátrak ahhoz, hogy angolul beszéljenek önmagukról, aktuális problémáikról, dilemmáikról, és akik elhiszik, hogy a berögződéseket ki lehet küszöbölni, lehet meríteni önbizalmat az egyre folyékonyabb beszédből, lehet inspirálódni és tanulni más vezetők beszédeiből. Olyan vezetőkkel szeretnék találkozni, és kísérni a fejlődésüket, akik elég elfoglaltak ahhoz, hogy külön vegyenek angol órákat és coaching folyamat során fejlesszék önismeretüket, és vezetői képességeiket.

Az angol nyelven folytatott coaching előnye az, hogy könnyebben fejlődik az idegen nyelven való gondolkodás, ha önmagunkról azon a nyelven beszélünk. Több önbizalmat ad, és a többiek fölé emel azáltal is, hogy a multiknál használt közös vállalati szókincs nemcsak passzív módon sajátítható el.

    A coaching folyamat teljesen személyre szabott:
  • inspirálódás az angol nyelvű videó és az azt követő beszélgetés segítségével
  • nyelvi, tematikus és lelki felkészülés egy fontos prezentációra, üzleti tárgyalásra, előadásra, konferenciára, interjúra, rendezvényre
  • önbizalom fejlesztés az angolul folyó coaching segítségével
  • naprakész management tudás és a nemzetközi trendek első kézből (TED videók)
  • aktuális dilemma kezelése, saját megoldások megtalálása.

developed by ThemeMakers